Επικοινωνήστε μαζί μας ethelontesthivas@gmail.com

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δήμος Θηβαίων : Με επιτυχία η εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let’s do it Greece!


Ο Δήμος Θηβαίων συμμετείχε για δεύτερη φορά στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού “Lets do it Greece” διοργανώνοντας εθελοντικούς καθαρισμούς σε όλες τις δημοτικές του ενότητες, με τη συμμετοχή σχολείων, συλλόγων και φορέων της περιοχής. Συγκεκριμένα:




Στην Δ.Ε. Θήβας, με την Υπηρεσία Καθαριότητας και τη συνδρομή της ΔΕΠΟΔΑΘ (όχημα ογκωδών) πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και πέριξ αυτού καθώς επίσης και σε διάφορα σημεία του δάσους Μοσχοποδίου, όπου είχε εντοπιστεί πρόβλημα συσσώρευσης απορριμμάτων.

Στη δράση συμμετείχαν:

  • Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από τα 1ο, 3ο, 4ο, 5ο και 8οΔημοτικά Σχολεία Θήβας, το 3ο Νηπιαγωγείο, από τα 1ο, 3ο και 4ο Γυμνάσια και το ΕΠΑΛ
  • Μέλη συλλόγων-φορέων : Λέσχη LIONS Θήβας “Αντιγόνη”, Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας (ΣΔΥΜΘ), οι Φίλοι του Βιβλίου και Σύλλογος Γυναικών Θήβας “Ισμήνη”

Στην Τ.Κ. Δομβραίνας πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία του Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή όλων των σχολείων της Δομβραίνας, των συλλόγων γυναικών Δομβραίνας και Θίσβης, του Μελισσοκομικού Συλλόγου, του συλλόγου “Παναγία η Μακαριώτισσα και της “Σωληνουργίας Κορίνθου” που παραχώρησε πούλμαν , για τη μεταφορά των συμμετεχόντων από τη Δομβραίνα στην παραλία του Αγ. Νικολάου.



Στην Τ.Κ. Ξηρονομής πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία της Αλυκής με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων και μελών του Ναυτικού Ομίλου Αλυκής.



Στη Δ.Ε. Βαγίων πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο αλσύλλιο “Πευκάκια” και πέριξ της κεντρικής πλατείας με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών όλων των σχολείων των Βαγίων, των συλλόγων γυναικών η “Σφίγγα” και “1982”.

 

Στην Τ.Κ. Αμπελοχωρίου πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός εντός του χωριού με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοχωρίου.

 

Τα υλικά για τον καθαρισμό διέθεσαν ο “Φαρμακευτικός Σύλλογος Θήβας” και τα σούπερ μάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος” και “My Market” .



Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Στόχος της συμμετοχής μας στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Lets do it Greece, όπου διοργανώσαμε καθαρισμούς σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες, είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλο και περισσότερους πολίτες σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Καθαριότητα σημαίνει Πολιτισμός και οφείλουμε όλοι να προσέχουμε το αστικό και φυσικό μας περιβάλλον.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και όλους όσους προσέφεραν τα υλικά μέσα για να γίνει αυτή η δράση ».



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


  • Σε γάντια μιας χρήσης και μάσκες όλα τα μέλη του «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ»
  • Σε εμφιαλωμένα νερά, σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης τα σούπερ μάρκετ: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και MY MARKET
  • Τη Σωληνουργία Κορίνθου για την ευγενική παραχώρηση πούλμαν